SCHUTTEVAERDERS
SUPPORT: TURBID MILK

Datum do 03 okt 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 19:30
Prijs € 9,50
Bestel tickets

Wat ooit in 2017 begon als een hiphopduo die op gratis beats zalen leeg speelde, is uitgegroeid tot een verrassende live-act. Samen met producer Olaf en gitarist Douwe kregen de Schuttevaerders de wind in de zeilen. Eind 2018 debuteerde het viertal op Spotify met het studentenculthitje ‘Mandarijn’ en in 2019 werden er nog meer etenswaren op de streamingsdiensten gedropt. Met de sound van hun laatste single ‘Pindakaas Hagelslag’ ontstond de koers voor hun nieuwe EP: Funky hip-pop.

Op 3 oktober is het land eindelijk in zicht en brengen zij live in Hedon hun EP uit. Een EP die zal voelen alsof je je nek verbrandt in de herfstzon. Met thema’s als liefde, de maatschappij en natuurlijk eten. De avond belooft een Goede Wanorde te worden, want de jongens nemen een liveband mee en als kers op de aperitief speelt Turbid Milk in het voorprogramma. 

SUPPORT: TURBID MILK

Turbid Milk is een duo bestaande uit twee paar stembanden, wat snaarinstrumenten en een flinke dosis sproeten. Hun muziek is een mix van zowel Engels- als Nederlandstalige pop, funk en kleinkunstnummers. De van oorsprong Groningse meiden begonnen in 2016 met het spelen van covers waar ze stuk voor stuk een scheutje Turbid Milk aan toevoegden. Sinds twee jaar schrijven ze ook eigen nummers, waarvan 'Briefje Aan M'n Liefje' als eerste single uit kwam in 2019. Het duo is regelmatig te horen in kroegen, cafés en theaters door noordoost Nederland.

 

Productiehuis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.