Dit evenement is geweest

Gratis

LET OP: Om 20.00 begint de inschrijving. Bij 8 aanmeldingen sluit de inschrijving en om 20:30 begint de open mic. Elke deelnemer kan 2 liedjes laten horen.

Elke maand organiseert het Zwols Songwriters Gilde o.l.v. Esther Groenenberg een Open Mic. Als je mee wilt doen en 2 liedjes wilt spelen, kan je je aanmelden bij songwriters@hedon-zwolle.nl. Omdat deze open mic de afsluiting van het seizoen is, is er een hoofdgast aanwezig, namelijk Hannah Mae.

HANNAH MAE
Hannah Mae (1998) uit Emmen is een jonge, rootsy singer-songwriter bij wie de muziek in haar bloed zit. ”Ik zing al zolang ik me kan herinneren. Vroeger zong ik liedjes van K3 voor de buren, tegenwoordig zing ik mijn zelfgeschreven nummers op verschillende podia.” Hannah Mae heeft in 2019 geschreven met o.a. Daniël Lohues en Ilse DeLange. Met haar optredens, zowel met band als solo, met alleen haar gitaar -van huiskamers en café’s tot support shows in grote theaters- gooit ze hoge ogen. Een aanstormend talent, waarvan je later zult zeggen 'die zag ik nog bij die ene open mic in Hedon'.

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.