Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Paceshifters-frontman Seb Dokman host een avond in Poppodium Hedon onder de naam These Go To Eleven. Om de maand presenteert Dokman drie alternatieve rockacts in de kleine zaal van Hedon om zo het genre een podium te geven en meer onder de aandacht te brengen. “De titel is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Tap en het is exact waar ik met het coachingstraject naartoe wil. De meeste schalen gaan tot tien, met dit concept wil ik bands naar de overtreffende trap brengen”, aldus Dokman. 


Gramma:

Gramma is niet alleen de bijnaam van Eindhoven (Rock City!) mar ook de naam van de nieuwste muzikale snoepje uit deze muziekstad. Herrezen uit de as van de garagerockband Lookapony begint de carriere van deze band meteen goed want hun eerste EP krijgt een wereldwijde release vanuit het Amerikaanse kwaliteitslabel Burger Records. Van deze band krijg je honger!

Raw Flowers 

Met vers bloed op de drumkruk doe je als band wat je het beste kan doen: vol gas nieuwe nummers schrijven en spelen. Raw Flowers nam twee van die nieuwe nummers ook al op. ‘Romper Stomper’ en ‘I Can’t Quit Your Pretty Face In My Room’ verschijnen 1 maart op single
De gitaarband rond zanger en frontman Lawrence Mul timmert inmiddels ruim 5 jaar aan de weg en brengt melodieus gitaarwerk vervlochten met de verhalende vocalen. Soms onderhuids, dan weer meedogenloos in je gezicht. Een rauw divers geluid geoogst uit ‘the melting pot that’s called rock ‘n roll’. Het swingt, het zweeft, het vloeit en schuurt.

Ravenna

Combineer Zwollenaren en Friezen met hun liefde voor punkrock en je krijgt Ravenna. Ravenna is pop-punk-rock met de krachtige stem van frontvrouw Heleen.Zij zingt over maatschappijkritische thema’s, persoonlijke struggles en haar werk op de spoedeisende hulp. In 2016 maakte Ravenna hun debuut met een EP: ‘Reload, Erase’ en in 2018 brachten ze hun album “Hearts Under Fire” uit. Beide platen zijn volledig door de band zelf geproduceerd en uitgebracht onder White Russian Records.

 

 

 

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.