Hedon Academy over 'de Psyche van de Muzikant'

geplaatst op -

Op dinsdag 14 mei staat er een nieuwe Hedon Academy voor je klaar. Tijdens Hedon Academy leer je verschillende kanten van de muziekindustrie kennen. Deze editie staat in het teken van ‘De Psyche van de Muzikant’. Te gast zijn muzikante Inge van Calkar en mindfulness coach Mariska Tuiner.

Hoe beïnvloed je je gedachten?
Tijdens deze Academy duiken we in de psyche van de muzikant. We gaan opzoek naar de relatie tussen gedrag, gevoelens en gedachten. We bespreken alles wat er als artiest op het podium door je heen kan gaan. Je zult erachter komen dat vele gedachten herkenbaar zijn voor anderen.

Te gast is Inge van Calkar. Inge heeft als muzikante veel ervaring met het hebben van gedachtes op het podium. Naast muzikante is zij ook psychologe en weet ze veel over denken en hoe gedachtes je kunnen beïnvloeden, zo ook op het podium. Ook is Mariska Tuiner te gast. Mariska is mindfulness coach en richt zich op muzikanten en andere creatieven. Zij geeft tips, info en oefeningen mee.


Tijdens een Hedon Academy helpen we (beginnende/ gevorderde) muzikanten eventuele struikelblokken te tackelen en delen we Tips & Tricks van professionals uit de muziekscene. Iedereen is welkom om een Hedon Academy bij te wonen, in de muziek business ben je ten slotte nooit uitgeleerd!

Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.