Hedon Beurs bands QUINN en Scott & Young opgenomen in Popronde selectie

geplaatst op -

De Popronde heeft afgelopen week haar volledige selectie voor de editie van 2019 bekendgemaakt. Tussen de bands zitten de Zwolse acts Scott & Young en QUINN die momenteel met een beurs ondersteuning krijgen van Hedon. De selectie werd gedaan door een commissie van circa honderdvijftig muziekprofessionals. In Zwolle komt de Popronde op vrijdag 1 november en is gratis toegankelijk.

Uit de bijna duizend inschrijvingen zijn 146 bands en artiesten gekozen die zullen meereizen met het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland. Ook de regio Zwolle is dit jaar mooi vertegenwoordigd, zo zijn. Hedon Beurs bands QUINN en Scott & Young zijn geselecteerd om mee te touren door het hele land.

Eerder al stonden populaire bands als Kensington, My Baby, Haevn, Rondé en de Staat op het podium van de Popronde, voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Popronde vindt dit jaar plaats in 41 steden in de periode van 12 september t/m 30 november. 

 

 

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.