Hedon Academy bespreekt de psychische kant van het muzikantenleven

geplaatst op -

Op dinsdag 14 mei staat de laatste Hedon Academy van dit seizoen in het teken van de psyche van de muzikant. We gaan op deze avond op zoek naar de relatie tussen gedrag, gevoelens en gedachten. Te gast zijn muzikante en psychologe Inge van Calkar en mindfullnesscoach Mariska Tuiner. 

Tijdens deze editie van Hedon Academy bespreken gasten Mariska Tuiner en Inge van Calkar alles wat er als artiest soms op het podium door je heen kan gaan. Van het onthouden van je akkoorden en teksten, tot andere ideeën als 'het publiek vindt er niets aan' of 'ik ga vast straks mijn tekst vergeten'. Gedachtes, 'mindfucks' en ideeën die je meestal niet bepaald helpen.

Inge van Calkar heeft als muzikante ervaring genoeg met het hebben van veel gedachtes op het podium. Naast muzikante is zij ook psychologe en wéét ze veel over denken en hoe gedachtes je kunnen beïnvloeden, ook op het podium. Ook is Mariska Tuiner te gast: zij is mindfullnesscoach gericht op muzikanten en andere creatieven. Zij geeft tips, info en oefeningen.Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.


Gepubliceerd op:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.