Zwols Songwriters Gilde geeft songwriters een volledige band

geplaatst op -

 

 

Op 27 maart organiseert het Zwols Songwriters Gilde 'Your Song With a Band': een samenwerking tussen Artez en het Hedon Productiehuis. Singer-songwriters die normaal gesproken hun songs solo spelen, krijgen nu de kans om hun liedjes met een band van Artez samen te spelen. 


Verschillende bands van het conservatorium Artez zijn met het materiaal van de songwriters aan de slag gegaan en onder leiding van Esther Groenenberg, gitarist Henk van Benthem en songwriter Okke Punt worden de kersverse versies van deze liedjes gespeeld in de Kleine Zaal van Hedon.

Vanuit het Zwols Songwriters Gilde worden regelmatig songwritersavonden georganiseerd waarbij een aansprekende hoofdgast optreedt en daarnaast nieuw talent een kans krijgt om zich te presenteren. Ook zal er regelmatig in informele setting een open podium plaatsvinden waar songwriters elkaar ontmoeten en bijvoorbeeld nieuwe liedjes voor elkaar en publiek kunnen uitproberen.

Meer informatie over deze speciale avond via deze link. De toegang is volledig gratis! 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.