Ben jij al geabonneerd op ons YouTube-kanaal?

geplaatst op -

Ben jij al geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Zo niet, snel doen! Op het Hedon-kanaal zie je naast een All Access blik achter de schermen ook wekelijks nieuwe sessies en andere content. Nieuw op ons kanaal zijn o.a. sessies met Son Mieux, Nona en K’s Choice.

En het blijft niet bij alleen sessie! Onder de titel Hedon All Acces krijg je een unieke blik achter de schermen. Niet alleen van Hedon, zo gaf Delain een paar weken geleden nog een optreden in Hedon en mochten wij bij hun achter de schermen kijken tijdens de opnames van hun nieuwe videoclip.  

Hedon Sessies: Son Mieux - Hiding

Hedon All Access: Delain

 

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.