Typhoon hoofdgast tijdens Behind The Music in Hedon

geplaatst op -

Op woensdag 29 mei is niemand minder dan Typhoon de hoofdgast tijdens een nieuwe editie van Behind The Music in Hedon. Het is de derde editie van deze interactieve avond vol met uniek beeldmateriaal wat Hedon samen met videoplatform FaceCulture organiseert. In eerdere edities van Behind The Music waren de rappers Rico en Sticks al eens te gast.

Typhoon is al jarenlang kind aan huis in Hedon en met zijn Titanenband een graag geziene gast in de mooiste zalen en op de grootste festivals. Met zijn tweede album Lobi da Basi brak de rapper in 2014 definitief door naar het grote publiek. "Het zal wel een verrassende avond worden aangezien Martin Kuiper van FaceCulture en ik ver teruggaan, en hij een interviewer is waarmee ik door de jaren heen veelvuldig leuke en open gesprekken heb gehad. Ik verwacht een unieke reis door de tijd, waarbij hoogte- en dieptepunten aan bod zullen komen." aldus Typhoon die uitkijkt naar deze speciale avond.

 

In de aanloop naar de avond interviewt Kuiper een aantal prominente personen dichtbij Typhoon over de rapper. Fragmenten uit deze interviews worden op de avond zelf voor het eerst vertoond en zijn dus ook een verrassing voor Typhoon zelf. Alle beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes! Typhoon zal de avond afsluiten met een uitleg over hoe Zandloper tot stand is gekomen.

Behind the Music is een avondvullend interview programma waarin gasten aan de hand van beelden van oude FaceCulture-interviews en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geïnterviewd. Bezoekers kunnen een intieme openhartige avond verwachten waarin ze de hoofdgast echt leren kennen. De gast sluit af met een kort optreden of een uitleg van een nummer. De avond duurt twee en een half uur en gasten krijgen ruimschoots de gelegenheid zelf ook vragen te stellen aan de hoofdgast.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.