Alternatieve electropopband QUINN ontvangt Hedon Beurs

geplaatst op -

Hedon heeft vandaag bekend gemaakt dat de alternatieve electropopband QUINN vanaf 1 januari 2019 een Hedon Beurs zal ontvangen. Met deze beurs kan de band een aantal stappen maken en hun carrière naar een hoger niveau brengen. QUINN gaat het geldbedrag gebruiken voor o.a. de opname van twee singles en een videoclip. De Hedon Beurs is een initiatief van het Hedon Productiehuis en werd eerder al toegekend aan o.a. The Cool Quest, Paceshifters en Ruud Fieten.

Hedon programmeur Erik Delobel: ‘wij horen binnen Hedon duidelijk het talent van QUINN en dragen als podium graag bij aan de carrière van deze jonge band. Met de Hedon Beurs kunnen we QUINN helpen de eerste stappen te zetten in een hopelijk succesvolle carrière.’ QUINN laat weten zeer blij te zijn met deze beurs: ‘we vinden het echt heel tof dat we deze kans krijgen! We hebben superveel zin om mooie dingen te maken en de Hedon Beurs geeft dat nog een extra boost. We gaan samenwerken met producer Ferdy van der Single om meerdere singles en een videoclip op te nemen. Deze beurs helpt ons om dromen te verwezenlijken en geeft ons kansen die we anders niet snel zouden krijgen’ aldus Quirine Bruynen namens QUINN.

Vijf jaar geleden is Hedon gestart met het toekennen van de Hedon Beurs. Met deze beurs probeert het poppodium talentvolle acts een extra steuntje in de rug te geven om door te kunnen groeien naar de landelijke (sub)top. De geselecteerde bands worden tijdens het beurstraject intensief begeleid door o.a. verschillende professionals vanuit Hedon Productiehuis die de band kan ondersteunen op verschillende vakgebieden. Met de Hedon Beurs wil het poppodium bereiken dat het muziekklimaat in de regio gezond blijft en zijn steentje bijdragen aan een gezond bandklimaat binnen de provincie Overijssel.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.