Erepenning voor Rico, Sticks en Typhoon uitgereikt tijdens optreden in Hedon

geplaatst op -

Een grote verrassing gisteravond tijdens de tweede uitverkochte avond op rij van Rico & Sticks in Hedon. Niet alleen boezemvriend Typhoon kwam het podium op maar ook uittredend burgemeester Henk Jan Meijer. De drie rappers kregen van de burgemeester de Zwolse Erepenning en worden op deze manier bedankt voor hun verdienste als muzikale ambassadeurs van Zwolle.

In zijn dankwoord roemde Meijer de maatschappelijke betrokkenheid van de rappers en de grote verdienste die ze met hun muziek hebben bijgedragen aan de stad Zwolle. 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.