Zwolle Gaat (heel) Vreemd

geplaatst op -

LET OP: INMIDDELS IS DE INSCHRIJVING GESLOTEN!


 

Ben jij een muzikant in opleiding, een rapper, een gepassioneerde solist of gepensioneerde rocker en heb je zin in de ultieme muzikale uitdaging? Kom van die zolder af want het is tijd om overspel te plegen! Na eerdere succesvolle edities is Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) in samenwerking met Hedon Zwolle terug met een nieuwe editie: Zwolle Gaat (heel) Vreemd.

De spelregels zijn simpel: Muzikanten/bands melden zich aan en worden via een loting over verschillende bands verdeeld. Met deze nieuwe gelegenheidsband ga je de strijd aan tegen andere bands en speel je verrassende, humoristische en vooral originele coversongs in het thema "Classics in een nieuw jasje"!

Je krijgt de kans om te oefenen met jouw nieuwe band in één van de oefenruimtes in Hedon Zwolle, en de covers volgens het thema in te studeren. We letten er wel op dat er niet te veel bandgenoten in dezelfde band terechtkomen, zodat het echte gelegenheidsbands worden, want je gaat tenslotte 'vreemd', op muzikaal gebied. Iedereen is welkom bij deze battle. Hoe diverser de aanmeldingen, hoe verrassender de uitkomst! Wie weet ga jij naar huis met €500,- of win je een van de vele prijzen.

De inschrijving is geopend t/m donderdag 15 november. De loting vindt plaats op 2 december in the Livingroom in Zwolle. De voorrondes vinden plaats in verschillende de kroegen in Zwolle op 26 januari. De finale zal plaats vinden op donderdag 21 februari in Hedon.
 
Ben jij klaar voor de gevaarlijkste wedstrijd op muzikaal gebied?


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.