Zwolse producer Delic viert comeback met album Kidnap at the Noodle Shop

geplaatst op -

De Zwolse producer Delic vierde met de release van het project Kidnap At The Noodle Shop zijn comeback als muzikant. De voormalige producer van Opgezwolle deed dit doormiddel van de opening van zijn expositie met schilderijen in de GO Gallery in Amsterdam en de eerste van twee exclusieve liveshows in De Melkweg in Amsterdam. Op vrijdag 21 september is de tweede en laatste liveshow van dit zeer exclusieve project in Hedon te Zwolle.

Om de release van dit langverwachte project te vieren, opende stand-upcomedian en schrijver Raoul Heertje afgelopen zaterdag de expositie in de GO Gallery in Amsterdam met de acht schilderijen uit Kidnap At The Noodleshop. Tevens vond zondagavond de eerste van twee zeer exclusieve optredens plaats in de Melkweg te Amsterdam. Het tweede en voorlopig laatste optreden van Delic is op 21 september in Hedon te Zwolle. De kaartverkoop voor deze show is van start gegaan.

Onder de naam Kidnap At The Noodle Shop werkte Delic jarenlang aan het project wat bestaat uit acht nummers, acht schilderijen en acht verhalen. Kidnap At The Noodle Shop grijpt terug naar een periode in Hong Kong waar Peter Blom (Delic) verbleef na zijn succesvolle periode met Opgezwolle. Het project komt uit als een gelimiteerd boek met daarin de verhalen en schilderijen en een gekleurd vinyl met de bijpassende muziek. De muziek van Kidnap At The Noodle Shop is tevens te vinden op alle grote streamingdiensten.

Delic brak als muzikant vanuit Zwolle door met de formatie ‘Opgezwolle’ en wist daarmee tal van grote successen te behalen en won meerdere prijzen als producer. In 2007 stopt de muzikant bij Opgezwolle en besloot een lange tijd geen muziek meer te maken. Kidnap At The Noodle Shop is het eerste nieuwe volledige album wat Delic sinds het legendarische Opgezwolle album Eigen Wereld uitbracht. Kidnap At The Noodle Shop werd gerealiseerd met ondersteuning van de Provincie Overijssel en Hedon Productiehuis.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.