WIN: een limited edition Hedon zwembroek en tickets voor een show naar keuze

geplaatst op -

Hedon sluit de deuren voor een korte zomerstop! Even wat lampen vervangen en de laatste restjes confetti opzuigen. En daarna doen we even net als Seb van Paceshifters in de onderstaande video: een frisse duik in een blitse Hedon zwembroek! Vanaf eind augustus openen we onze deuren weer en zorgen we weer voor de vetste concerten en tofste nachtprogrammering in je favoriete poppodium..


 

 

Om jullie een stukje tegemoet te komen tijdens deze zomerstop geeft Hedon een aantal zwembroeken en vrijkaarten voor de optredens in onze najaarsprogrammering weg. Meedoen is heel simpel, kijk op onze site naar het programma voor de komende periode en laat in de Youtube  comments weten met welke act jij graag een frisse duik wilt nemen. Onder de inzendingen verloten we een aantal zwembroeken en uiteraard tickets voor de gewenste show! Wie weet loop jij deze zomer nog in een unieke Hedon zwembroek over de Wijthmenerplaya!


 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.