Ruud Fieten wint Ad van Meurs Prijs

geplaatst op -

Singer-songwriter Ruud Fieten heeft met zijn nummer Repeat After Me de eerste editie van de  Ad van Meurs prijs gewonnen . Afgelopen maandag kreeg de muzikant die tevens in het bezit is van een Hedon beurs deze prijs uitgereikt tijdens een optreden in Eindhoven.   

De Ad van Meurs prijs is een prijs die uitgereikt wordt onder jonge singer-songwriters die optreden tijdens ‘Ad van Meurs presenteert… ‘ na het overlijden van deze  beroemde muzikant is deze prijs in het leven geroepen.

(Foto: Ronald Rietman)


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.