Eerste editie Behind The Music met Sticks

geplaatst op -

In samenwerking met het online video en interview platform FaceCulture presenteert Hedon op donderdag 28 juni de eerste editie van ‘Behind the Music’. Een interactieve avond vol met uniek beeldmateriaal. Te gast is niemand minder dan Sticks! Moeten wij deze prominente Zwollenaar en vaandeldrager van de Zwolse hiphopscene nog verder introduceren? Al jarenlang kind aan huis bij ons in Hedon en op de grootste festivals! Verantwoordelijk voor een schatkist aan muziek en ongetwijfeld vol met mooie verhalen en sappige quotes.

Tijdens de lange en indrukwekkende carrière van Sticks sprak FaceCulture reglematig met de muzikant. Daarnaast sprak Martin Kuiper van FaceCulture, host van de avond, met een aantal (prominente) personen dichtbij Sticks over de rapper. Al deze beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes en met misschien wel antwoorden op al je prangende vragen. Misschien heb je zelf nog wel vragen die je graag beantwoord wilt zien? Stuur dan even een mailtje naar martin@faceculture.nl met als onderwerp ‘Sticks’ dan noteren wij die vraag voor je.

We eindigen deze speciale avond met een mooie uitsmijter! In welke vorm en wat dit precies zal zijn hoor je zéér binnenkort. Het mag duidelijk zijn: dit is een unieke avond waarin Sticks de achterkant van zijn tong zal laten, zonder taboes. Niet te missen.

Meer informatie en kaartverkoop...
Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.