Hedon ontvangt nominatie voor Dutch Live Entertainment Production Awards

geplaatst op -

Op maandagavond 9 april vindt de vierde editie plaats van de Dutch Live Entertainment Production Awards. Op die dag worden prijzen uitgereikt aan professionals uit de live-entertainmentindustrie die het afgelopen jaar een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet. Hedon is genomineerd in de categorie ‘Favorite Venue’ samen met Tivoli Vredenburg en het Eindhovense Klokgebouw.

Hedon directeur Anne Riemersma is blij met deze mooie landelijke nominatie en laat weten trots te zijn op het team, vrijwilligers, bezoekers en de partners van het poppodium. Dat Hedon goed op de radar staat blijkt: zo ontving Hedon eerder dit jaar ook al een nominatie voor de IJzeren Podiumdieren die traditioneel werden uitgereikt tijdens Noorderslag.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.