Producers Typhoon geven kijkje in de keuken tijdens Hedon Academy

geplaatst op -

Rob Peters en Driels Bijlsma, ook bekend als Seven League Beats zijn op dinsdag 6 februari te gast tijdens een nieuwe editie van Hedon Academy. Het thema van de avond is: ‘Een goede productie zonder mega-budget’. Muzikanten Peters en Bijlsma zijn beiden lid van Typhoon’s titanenband. Bijlsma is tevens de producer van ‘Lobi Da Basi’ het succesalbum van Typhoon.

Hedon Academy is een productie van het Hedon Productiehuis voor (beginnende-) professionals in de muziekindustrie. Voor Hedon Academy is een reeks onderwerpen geselecteerd waar verschillende kanten van de muziek apart worden belicht. Hierbij worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die je in de beroepspraktijk tegen zal komen. Elke editie zijn andere experts uit de muziekindustrie te gast om over hun specialisatie te vertellen.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.