Hedon Productiehuis en Theaterlab Zwolse theaters slaan handen ineen tijdens Masterclass XL

geplaatst op -

Op dinsdag 9 januari slaan het Hedon Productiehuis en het Theaterlab Zwolse theaters voor het eerst de handen ineen en organiseren zij gezamenlijk Masterclass XL. Een avond waarin het thema ‘Jouw creatieve waarde’ wordt belicht. Hiervoor zijn diverse experts uitgenodigd die zullen spreken over de waarde van cultuur en hoe je dit overbrengt naar jouw publiek, het bedrijfsleven en potentiele partners.

Het is voor het eerst dat beide productiehuizen samenwerken om een zo sterk mogelijke avond neer te zetten. Als moderator zal Phillip van Vorstenbosch de avond in goede banen leiden. Overige gasten zijn onder andere Jeroen Kriek en André Jager. Ook participeert theatergezelschap The Young Ones in deze eerste bijeenkomst van de gezamenlijke productiehuizen in de Grote Zaal van Hedon. Tijdens de inloop is er muziek van de band Yota Yota.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.