Hedon verwelkomt 100.000ste bezoeker van 2017

geplaatst op -

De 100.000ste bezoeker die Hedon in 2017 mocht ontvangen kwam over de drempel van het poppodium voorafgaande aan het optreden van local heroes Paceshifters. Het was al een week duidelijk dat deze week de magische grens van 100.000 bezoekers gepasseerd zou worden maar nog niet precies bij welke show deze mijlpaal bereikt zou worden. Met dit recordaantal bezoekers wordt het record van 2016 ruimschoots overschreden, in dat jaar mocht Hedon 88.000 bezoekers verwelkomen.

Even na half acht liep Martin Stedeling nietsvermoedend bij over de drempel hij werd onthaald met confetti, champagne  en een groot bord. “Ik ben door een vriend als verrassing meegenomen en voor de deur van Hedon hoorde ik dat ik naar Paceshifters ging wat ik natuurlijk al te gek vond. Dit ontvangst is natuurlijk helemaal mooi!”. Dat de bezoekers van Hedon uit het hele land komen blijkt wel uit de woonplaats van Stedeling: deze muziekliefhebber is woonachtig in Amsterdam.

Het genoemde totaalaantal van 100.000 bezoekers is het aantal bezoekers die dit jaar over de drempel van Hedon zijn geweest. Dat betekent dat de activiteiten van Hedon die buiten de eigen deuren plaatsvonden niet mee zijn genomen in de telling zoals de shows bij Zwolse Theaters en het Bruis concert.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.