Hedon verwacht volgende week de 100.000ste bezoeker van 2017

geplaatst op -

2017 Blijkt een uitermate succesvol jaar voor Hedon. Waar het Zwolse poppodium in 2016 een record wist te schrijven met 88.000 bezoekers, verwacht Hedon volgende week de 100.000ste bezoeker van 2017 te mogen verwelkomen. Dit betekent dat het magische aantal zal worden bereikt tijdens de show van Symfo Classics II, Lemmy Lives II, Paceshifters of Kris Berry. Een all-time high voor Hedon en daarom verwelkomt het poppodium de 100.000ste bezoeker met een jaarkaart voor 2018.

“Afgelopen jaar blijkt boven verwachting goed uit te pakken voor Hedon. Waar we in 2016 het record van het jaar ervoor bescheiden wisten te overtreffen, wist men dit najaar massaal Hedon te vinden voor concerten en dance events waardoor we het record van 88.000 bezoekers van vorig jaar ruimschoots overtreffen. Daarmee zet de stijging, die is ingezet sinds de opening van het “vernieuwbouwde” pand, ook dit jaar door. Bovendien is het mooi om te zien dat we met ons programma een steeds grotere regio weten te bedienen.” Aldus directeur Anne Riemersma.

 Het genoemde totaalaantal bestaat alleen uit bezoekers die in Hedon zijn geweest. Dat betekent dat de activiteiten van Hedon die buiten de eigen deuren plaatsvonden niet mee zijn genomen in de telling. Denk hierbij aan projecten zoals het Bruisconcert tijdens de Bruisweken, Muziek Bij De Buren, Popronde of de concerten die Hedon organiseert in samenwerking met Zwolse Theaters.

 100.000ste bezoeker

De komst van de 100.000ste bezoeker wil Hedon niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom wordt deze bezoeker feestelijk onthaald met een Hedon-jaarkaart voor 2018. Het podium verwacht de 100.000ste bezoeker te ontvangen tijdens Symfo Classics II, Lemmy Lives II, Paceshifters of Kris Berry, allen shows waar nog kaarten voor verkrijgbaar zijn en daarmee maakt iedereen nog evenveel kans om de 100.000ste bezoeker te zijn.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.