Schrijf je nu in voor de These Go To Eleven projectweek

geplaatst op -

Schrijf je nu in voor de These Go To Eleven projectweek en ga als band actief aan de slag in de oefenruimte van Hedon! 

 

Onder begeleiding van Seb Dokman van Paceshifters wordt er een week lang gewerkt aan je liveshow. Uit de aanmeldingen worden drie bands geselecteerd die tijdens de projectweek kunnen werken aan hun nummers. De band die tijdens de projectweek de meeste progressie heeft geboekt zal tijdens de eerste editie van These Go To Eleven op 8 februari 2018 het podium delen met Mantra en Mexican Surf

Klik hier om je aan te melden voor de projectweek!

De project week periode is dagelijks: 30 januari t/m 6 februari tussen 19:00 & 22:00. Zorg dus ook dat je in die periode beschikbaar bent!

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.