Producer Delic start samenwerking met Hedon

geplaatst op -

Goed nieuws vanuit het Hedon Productiehuis want we gaan in samenwerking met de provincie Overijssel een ontwikkelingstraject van Peter Blom, beter bekend als Delic, ondersteunen. Delic is geen onbekende in Zwolle en ken je vast nog wel als producer van onder meer Opgezwolle. Tijdens deze samenwerking gaat Delic nieuw multidisciplinair werk uitbrengen en tevens weer optreden! 

Het was een tijd stil rondom Delic maar hij heeft deze tijd gebruikt om veel te reizen en zich naast het maken van nieuwe muziek te ontwikkelen als schrijver en schilder. Als multidisciplinair artiest bracht hij onlangs al een eerste track ‘The Oasis’ uit wat op 3voor12 in première ging. Naast het uitbrengen van een boek, album en een aantal schilderijen zullen er in 2018 ook een aantal optredens gepland worden. Voor liefhebbers van Delic is dit de eerste mogelijkheid om de artiest na 11 jaar weer live op het podium te zien.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.