Volg De IJssel Stroomt Over live op onze site

geplaatst op -

Op zondag 15 oktober 2017 wordt een nieuwe editie van de IJssel Stroomt Over georganiseerd met dit jaar acht talentvolle artiesten: Colin Waters, Fusus, Scott & Young, Heiza, RUV, Colorwave, Writist en Oost Wanted. De acht acts strijden dit jaar om een felbegeerde plek op het Eurosonic Noorderslag festival in Groningen, daarnaast wordt er een prijzenpakket samengesteld met diverse optredens. Tevens wordt er, evenals voorgaande jaren, een compilatie-cd gemaakt welke gratis beschikbaar is voor alle bezoekers van het showcasefestival. Nieuw dit jaar is de LP: deze wordt in kleine oplage geperst en is daarmee nu al een collectors-item.


Tickets voor De IJssel Stroomt Over zijn nog verkrijgbaar via deze link. Het programma start om 14:00u en alle optredens zijn ook te volgen via de livestream op onze site in samenwerking met Jij & Overijssel.


 

Popprijs en netwerkbijeenkomst

De Popprijs Overijssel wordt jaarlijks uitgereikt, en werd afgelopen april tijdens het Booster festival in Enschede in ontvangst genomen door Jeangu Macrooy. Tijdens de IJssel Stroomt Over 2017 wordt er een nieuwe categorie van de Popprijs geïntroduceerd, namelijk de ‘Festival Award’. Publiek heeft de mogelijkheid om online (via de website van Poppunt Overijssel) te stemmen op zijn of haar favoriete festival. 


De IJssel Stroomt Over wordt geïnitieerd door de vier poppodia van Overijssel: het Burgerweeshuis Deventer, Atak Enschede, Metropool Hengelo en Hedon Zwolle. Deze partijen werken gezamenlijk aan diverse projecten onder de vlag van Poppunt Overijssel die bijdragen aan talentontwikkeling van popmuziek in de provincie Overijssel. 

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.