Word nu vrijwilliger bij Hedon!

geplaatst op -

Deel uitmaken van het tofste poppodium van Nederland? Meewerken met een super gezellig team, ervaring opdoen in een poppodium en vooral heel veel toffe muziek ontdekken? Dan heb jij geluk want je kunt je weer aanmelden als vrijwilliger bij Hedon. Als je hieronder je gegevens invult dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Misschien zie we jou dan wel binnenkort als trotse nieuwe member van de Hedon crew!  

Vrijwilliger bij Hedon: je moet het maar kunnen!

Binnen Hedon zijn zo'n 200 tot 250 vrijwilligers actief op tal van vlakken. De vrijwilligers bepalen het gezicht en de sfeer van Hedon. Zowel voor als achter de schermen wordt door iedereen hard gewerkt om het publiek te laten genieten van zijn of haar favoriete band of dj. Of het nu gaat om de verkoop van toegangskaarten, het tappen van een biertje, het verzorgen van licht of geluid, het opvangen van artiesten: vrijwilligers kom je in de hele organisatie tegen. 

 

 


Op dit moment hebben we extra ruimte bij de backstage-, entree- en bargroep. 
 


Misschien ook iets voor jou? Wij zoeken met regelmaat stagiaires voor verschillende afdelingen. Klik hier voor de openstaande stagevacatures. 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.