Hedon Productiehuis lanceert eigen website

geplaatst op -

Het Hedon Productiehuis blaast vandaag de kaarsjes van haar eerste verjaardag uit. En wat is nou een mooier verjaardagscadeau dan je eigen website lanceren? Op www.hedonproductiehuis.nl kan je vanaf vandaag terecht voor alle unieke evenementen en concerten die het Productiehuis organiseert!

Wij blikken op deze verjaardag natuurlijk ook terug op een jaar waarin het Hedon Productiehuis het ene na het andere bijzondere concept uit de grond stampte.Van exposities tot colleges, van The Great Waltz tot televisie maken, nieuw initiatieven zoals These Go To Eleven en het Zwols Songwriters Gilde, niks was ons dit jaar te gek. Wij sloegen dan ook de kruipfase over en begonnen meteen met rennen en dat zullen wij ook blijven doen met alle organisatie waar wij samen mee werken!


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.