Dit evenement is geweest

The Hardstyle Pianist komt  op 2 juni (a.k.a.Jisk Lieftink) met zijn allereerste eigen show in Hedon. Compleet met strijkorkest en gastmuzikanten brengt hij een eigen programma van verschillende Hardstyle covers. Na afloop van het concert gaat de avond over in een Hardstyle-party waar je nog even flink kan met Hardstyle DJ's: Deetox, Reloaded, Zentiments!

Jisk studeerde klassiek piano aan het conservatorium te Zwolle waar hij zijn Master of Music degree behaalde. In juni 2016 begon hij met een youtube kanaal als de Hardstyle Pianist. Op dit kanaal post hij hardstyle hits die hij op een klassieke manier arrangeert voor piano. Wat begon als een experiment groeide als snel met maandelijk duizenden nieuwe fans uit binnen- en buitenland! De overdonderderende aandacht bleef niet onopgemerkt en Jisk kreeg al snel aanvragen voor samenwerkingen met grote DJ’s en producers uit de hardstyle scene. Tijdens de Nieuwjaarshow van Q-dance in de Ziggodome, Freaqshow, speelde hij één van zijn arrangementen voor 17.000 man. Binnenkort komt zijn eerste hardstyle track uit die hij samen met DJ Andy SVGE heeft gemaakt.   

WILDSTYLEZ - ENCORE

ANGERFIST MASHUP PIANO COVER

DEETOX

Diana Zwerver, afkomstig uit Groningen, begint haar loopbaan als hardstyle-dj in 2010. Sindsdien staat ze op festivals als Decibel, Q-Base, Emporium en Defqon.1. Haar naam komen we tegen op releases met MC Nolz, Deepack, E-Force en Break Zero. In 2016 omarmt ook het grote publiek haar als ze een nieuwe versie van Het Land Van maakt met Lange Frans. Die track was origineel, in 2005, een nummer 1-hit voor Lange Frans & Baas B.

Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door het Hedon Productiehuis

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.